Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom
«

Löshår blogg & nyheter 

Weaving hair extensions

Publicerad: 2010-09-26 15:10
Weaving hair extensions
Weaving hair extensions
Hej! Jag blev så otroligt nöjd med mitt nya hår! Jag använde mig av 3 packet #10 HÅRTRÄNS - ÄKTA LÖSHÅR 50cm samt en WIG CAP, PERUK NÄT, SVART. Gjorde en förlängnings metod som kallas weave. Det va lite knepigt att fläta mitt hår eftersom att det var så kort, men det gick tillslut. Vi satt i nästan 6 timmar och sydde i allt detta hår.. Jag bifogar före och efter bilder. Tack så mycket rapunzel! Jag kommer absolut köpa hår av er i framtiden också! Jag är otroligt nöjd. Kram Elin
Tillbaka