Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom
«

Löshår blogg & nyheter 

Tack för ett underbart hår !!!

Publicerad: 2011-05-26 21:58
Tack för ett underbart hår !!!
Tack för ett underbart hår !!!
Jag är jättenöjd med min hårförlängning . Som ni ser var jag ganska korthårig innan ( lika kort i nacken ) . Har använt ett pkt med silikonträns som jag satt i "kanterna" och längst upp på huvudet . Till resten av håret ( mitten av huvudet ) har jag använt ett paket vanlig träns . Tack Rapunzel för den blixtsnabba leveransen !!!!
Tillbaka