Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom
«

Löshår blogg & nyheter 

Nail Hair :)

Publicerad: 2011-09-18 21:28
Nail Hair :)
Nail Hair :)

På första bilden ser man mitt riktiga hår utan nail hair :) Jag har använt mig av nail hair och fick hjälp av min syster att sätta fast det. Hade 100 slingor och tycker inte att det räcker, men det kan också vara olika beroende på vad man har för hår :) Färgen jag använde var #2, 60 cm, platt hår. Jag köpte startpaketet och rekommenderare det om man är nybörjare. Det är ganska lätt att förstå :) För mer bilder:

 

www.adifferentheart.blogg.se :)

 

/ Emily :D

Tillbaka