Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom
«

Löshår blogg & nyheter 

MITT UNDERBARA BRÖLLOP MED JOHAN I BELGOROD I RYSSLAND

Publicerad: 2010-09-06 11:54
MITT UNDERBARA BRÖLLOP MED JOHAN I BELGOROD I RYSSLAND
MITT UNDERBARA BRÖLLOP MED JOHAN I BELGOROD I RYSSLAND

Hej,

 

Jag vill tacka Er för att ni gör det möjligt för kvinnor att känna sig oemotståndliga. Jag fick min hårförlängning av min svärfar i bröllopspresent. Jag använde  clip on set 50 cm färg # 33. Denna gåva och min frisörs skickliga händer hjälpte till att göra, inte bara mitt hår, utan även mitt bröllop jättelyckat. Dessa stunder kommer att finnas kvar i fotografierna och i mitt hjärta för evigt. En stilfull gåva gör till och med den gråa vardagen till en lysande högtid. Tack! och tack för att Ni varit så lätta och hjälpsamma att arbeta med.

 

Elena 

 

Из России с любовью... Я хочу сказать Вам большое спасибо за то, что вы помогаете женщинам почувствовать себя неотразимыми. Волосы на зажимах мне подарил на свадьбу отец. Этот подарок и умелые руки парикмахера помогли сделать не только мою причёску, но и всю мою свадьбу великолепной. Эти мгновения останутся в фотографиях и моем сердце навсегда. А шикарный подарок еще не раз поможет превратить серые дни в яркий праздник. Спасибо, что работать с Вами всегда легко и просто. 

 

Elena 

Tillbaka