Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom
Just nu! Fri standardfrakt Gäller t.o.m. 25/9 2016.
Stäng

Löshår blogg & nyheter 

Inget är omöjligt!

Publicerad: 2009-05-26 14:55
Inget är omöjligt!
Inget är omöjligt!

Hej!

 

Hårförlängningen som nästan var omöjlig 

 

Jag hade riktigt kort hår innan jag försökte mig på en hårförlängning från er och man sade till mig att det skulle vara snudd på omöjligt att få det riktigt snyggt men jag måste säga att jag blev grymt nöjd! Visst var det en intressant upplevelse att göra det men är otroligt nöjd med resultatet! Jag använde mig av ca 150 nagelslingor i färgen svart!
 
Tack för otroligt bra produkter!
 
Med vänlig hälsning
 
Jennie Persson

Tillbaka