Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom
«

Löshår blogg & nyheter 

Företagsfotograferingar med Rapunzels förlängningar

Publicerad: 2011-03-17 00:01
Företagsfotograferingar med Rapunzels förlängningar

 

Hej alla Rapunzel of Swedens gamla och nya kunder!

 

 

Jag är en finländsk PR-företagare och en nöjd Rapunzel - stamkund. I januari ordnade jag för mitt företag Boost Factory, fotograferingar för våra web sidor. På bilden har jag 40 cm långa nail hair färg # 60 och # 2, tillsammans 100 slingor. Tack för en mycket tydlig näthandel, fungerande service och snabba leveranser!

 

Hälsningar,

 

Aurora

Tillbaka