Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom

Löshår blogg & nyheter 

En Kardashian när jag känner för det

Publicerad: 2011-06-24 10:19
En Kardashian när jag känner för det
En Kardashian när jag känner för det
Jag har i flera år ångrat att jag kapade av mitt långa vackra hår, och varje gång jag försökt spara ut så har vänner övertalat mig om att jag ser bättre ut i kort. Jag har också fallit för Kardashians systrarna med deras uuuunderbara långa mörka hår och jag blir så avundsjuk. Så jag skyndade mig in på Rapunzelofsweden, såg att de hade rea på Clip on set och köpte mig ett! Vad förvånad jag blev när det var exakt samma färg jag redan hade! Så jag slapp färga det, jag hade aldrig haft löshår i men det var ju enkelt som tusan att sätta i det. På stan igår var det så många som kolla på mig, min vän sa "det är för håret ;)" och jag tror henne. Jag känner mig mer kvinnlig i långt hår och jag tror jag utstrålar mer säkerhet nu!!
Tillbaka