Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom

Löshår blogg & nyheter 

Drömlångt hår på en liten stund ! :)

Publicerad: 2011-04-17 19:12
Drömlångt hår på en liten stund ! :)
Drömlångt hår på en liten stund ! :)

 

Hur enkelt kan det vara!

 

 

På ett ögonblick fick jag drömlångt hår, som inte var för svårt att fästa och som var precis rätt färg för mitt hår efter behandling med silver shampoo! Jag är väldigt nöjd med Rapunzels  färg # 60 CLIP-ON HÅRFÖRLÄNGNING (50cm) och jag har fått mycket beröm! Priset är inte högt jämfört med den höga kvaliteten!

 

Tack Rapunzel! :)  

 

Sara

Tillbaka