Vi använder cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.
Mer info
Jag förstår
 • SEK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
 
Snabb leverans
Snabb leverans
Trygg betalning
Trygg betalning
Hög kvalitet
Hög kvalitet
Trygg E-Handel
Frisörföretagarna
Din varukorg
Din varukorg är tom
«

Löshår blogg & nyheter 

Blondie goes brownie :)

Publicerad: 2010-09-17 10:45
Blondie goes brownie :)
Blondie goes brownie :)
Från blondin till brunett. Jag trivs bättre som blondin men man måste ju variera sig :) Är sugen på att färga överhåret blont och vips så får jag min drömfrisyr :D Blev nöjd med håret jag beställde, det var en träns bodywave #4 mörkbrun 60cm fastsatt med microringar :) och till sist måste jag nämna att det var min kära pojkvän Dennis som fick äran att vara offer och agera frisör och sätta fast det i håret. Han är så duktig, min bäjbi :)
Tillbaka